donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Art Travel Agency

+ Daniel Kemeny

5, 6+ 7 Ιουλίου 2012


<- αρχείο

Το 3 137 γιορτάζει το καλοκαίρι και λίγο πριν την παύση λόγω καύσωνα ανοίγει το παγκόσμιο χάρτη. Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στις 5, 6 και 7 Ιουλίου στην έναρξη του ΑΤΑ Art Travel Agency.

Το Art Travel Agency είναι μια βάση δεδομένων με πληροφορίες, εικόνες και προφορικές περιγραφές για χώρους τέχνης από όλο τον κόσμο, την οποία μπορεί να εμπλουτίσει η να αναζητήσει πληροφορίες από αυτήν ο καθένας. Το Art Travel Agency είναι μια διαδικασία ενημέρωσης και δικτύωσης και λειτουργεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Για να εγγραφείς και να γίνεις μέλος στο Art Travel Agency, αρχικά καλείσαι να προσθέσεις κάποιες πληροφορίες από τις καλλιτεχνικές σου εξορμήσεις στο αρχείο, στέλνοντας ένα email, με τους χώρους που κατά καιρούς έχεις επισκεφθεί σε οποιοδήποτε μήκος και πλάτος της γης. Στην συνέχεια οποιοσδήποτε ταξιδιώτης μέλος, μπορεί μέσω email να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό που επιθυμεί να επισκεφθεί, να λάβει τις σχετικές πληροφορίες με μοναδικό αντάλλαγμα, όταν επιστρέψει να εμπλουτίσει το αρχείο με τις εμπειρίες και τις περιηγήσεις του.

Ειδικά για την έναρξη του ΑΤΑ φιλοξενούμε στο εργαστήριο τον Ιταλό -Ελβετό–Γερμανό καλλιτέχνη Daniel Kemeny με μία δροσερή καλοκαιρινή εγκατάσταση έκπληξη Στις 7 Ιουλίου με την λήξη της έκθεσης διοργανώνουμε ένα πάρτι με μουσική πότο και σκέψεις για μελλοντικά ταξίδια.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Κώστα Ρουσάκη για την ευγενική παραχώρηση του “Παγκακίου για δύο ανθρώπους που κοιτάνε μπροστά” και την Εβίτα Τσοκάντα για την επίσκεψή της στο Νέο Μουσείο της Νέας Υόρκης.