donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Cloud 

an artists' books show 

Jack Burton

Becky Campbell

Μαρία Καραντζή

Ανδρέας Κασάπης

Λητώ Κάττου

Σαβίνα Μπασάνου

Γαλήνη Νόττι

Αλίκη Παναγιωτοπούλου 

Ραλλού Παναγιώτου

Βασίλης Παπαγεωργίου

Ιωάννα Παπαγεωργίου

Νεκτάριος Παππάς

Ελισάβετ Στάμου

Σταμάτης Σχιζάκης

Ελένη Φύλλα

Πάνος Χαραλάμπους

David Whelan+Jake Davidson

 

27 Σεπτεμβρίου - 04 Οκτωβρίου 2015

Τρίτη - Παρασκευή 18.00-21.00 και

Σάββατο, Κυριακή 12.00-18.00


<- αρχείο

Η Πολική Αρκούδα είναι έτοιμη να επιστρέψει, λίγο νωρίτερα φέτος πριν φτάσει το πολικό ψύχος, όσο ακόμα οι θερμοκρασίες είναι υψηλές...στα σύννεφα βέβαια έχει πάντα κρύο.

Το 3 137 ξεκινάει το φετινό του πρόγραμμα με μία έκθεση βιβλίων.

Η Πολική Αρκούδα, το αυτοσχέδιο πειραματικό εκδοτικό εγχείρημα του 3 137 έρχεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τίτλο Cloud. Ειδικά για την έκθεση καλέσαμε 19 καλλιτέχνες και επαγγελματίες κάθε είδους να δημιουργήσουν ένα έργο το οποίο να πειραματίζεται με τη φόρμα του βιβλίου. Φέτος δημιουργούν βιβλία καλλιτέχνες, επιμελητές, ποιητές και μια μαθήτρια δημοτικού.

Το φετινό θέμα είναι το σύννεφο, το σύννεφο που βλέπουμε να ταξιδεύει ψηλά στον ουρανό και μπορεί να φέρει την βροχή αλλά και το ψηφιακό σύννεφο, που συσσωρεύει και τακτοποιεί πληροφορίες στα άυλα ράφια του διαδικτύου. Είναι μια έκθεση για την στιγμή που βρέχει, για τα σύννεφα που προχωρούν, μεγαλώνουν και μικραίνουν, αλλάζουν χρώματα, κρύβουν τον ήλιο ή μας κάνουν σκιά. Είναι μία έκθεση για τον καιρό που τον συζητάμε κάθε μέρα, για τη διάθεση μας που επηρεάζεται από τον ήλιο, για την συσσώρευση, την υγρασία και την έκρηξη, την καταιγίδα. Είναι μια έκθεση για το ψηφιακό μας λογαριασμό που γεμίζει και φουσκώνει με εικόνες και αρχεία. Για τον λογαριασμό μας που ανοίγει από διαφορετικά τερματικά και συνδέει διαφορετικά μέρη, τόπους και στιγμές. Είναι μια έκθεση για το δίκτυο και τη συνδεσιμότητα. Είναι ένα σύννεφο που μπορεί να φέρεί μια ξαφνική βροχή. Είναι ένα σύννεφο που μπορεί να φανεί και αμέσως να χαθεί.

Tην έκθεση συνοδεύει κείμενο της Μαρίας Παπαποστόλου και η ημέρα των εγκαινίων θα κλείσει με ένα dj set από τους Poke Me Hard και Damião.