donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Who let these kids in here?

Columbia Summer in Greece

Workshop: Ιούλιος 2018

Έκθεση: 1.8.2018

 


<- αρχείο

Το 3 137 και το Columbia Summer in Greece έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην έκθεση Who let these kids in here?

Την έκθεση αυτή έχουν δημιουργήσει και επιμεληθεί 15 φοιτητές του Πανεπιστημίου Κολάμπια. Η ιδέα για την έκθεση σχηματίστηκε κατά την παραμονή τους για ένα μήνα στην Αθήνα, όπου μελέτησαν τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης. Οι φοιτητές συνεργάστηκαν με τους καλλιτέχνες του 3 137 και την επιμελήτρια Εβίτα Τσοκάντα για τη δημιουργία artists' books που παρουσιάζουν τις εμπειρίες τους ως επισκέπτες μίας ξένης χώρας καθώς και τη βαθιά τους πεποίθηση ότι οι γνώσεις τους για αυτήν είναι ακόμα περιορισμένες και επιδερμικές. Το ερώτημα που θέτουν συνεχώς είναι το εξής: Πώς μπορούμε να στήσουμε μια έκθεση για την Ελλάδα, εάν τα μόνα ελληνικά που γνωρίζουμε αποτελούνται από λίγες βρισιές και τα πολύ βασικά για την παραγγελία καφέ; Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζουν προσωπικές προσεγγίσεις, γνωρίζοντας καλά ότι με τον τρόπο αυτό συμμετέχουν και οι ίδιοι σε ένα συνεχιζόμενο ετερόκλητο διάλογο για την ταυτότητα της πόλης. Η έκθεση διερευνά τη βαθιά αυτή πεποίθηση, διαβάζοντας την πόλη ως παλίμψηστο ή σαν μία σειρά συζητήσεων μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Τα artists' books της έκθεσης διερευνούν τόσο σε προσωπικό, όσο και συλλογικό επίπεδο πρώτες εντυπώσεις για την κληρονομιά της διαγραφής, της αναθεώρησης, και της κατασκευής της ιστορίας, όπως αυτές γίνονται άμεσα εμφανείς κατά την περιήγηση της πόλης. Λειτουργώντας τόσο ως εικαστικοί όσο και ως επιμελητές για την έκθεση αυτή, οι συμμετέχοντες φοιτητές στην ουσία σχολιάζουν τη σχέση μεταξύ εξουσίας και παραγωγής της ιστορίας.


Έργα και επιμέλεια:

Maddy Aubey, Candy Chan, Christiana Drevets, Shira Elfassy, Sydney Jang, Dimitri Leggas, Amber Lewis, Icey Bingjie Lin, Antigone Ntagkounakis, Marie Papazian, Alli Salwen, Eric Scheuch, Coleman Sherry, Hali Woods, Kaylan Young