donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Jonathas de Andrade

μια συζήτηση με την locus athens

3 Ιουνίου 2014 στις 20.00


<- αρχείο

Ο Jonathas de Andrade μετά από πρόσκληση της επιμελητικής ομάδας locus athens επισκέπτεται την Αθήνα για πρώτη φορά με σκοπό να γνωρίσει την πόλη και να εργαστεί για ένα χρονικό διάστημα σε αυτή. Με αφορμή την διαμονή του στην Αθήνα θα συζητήσει για την δουλειά του με την ομάδα locus athens, Μαρία-Θάλεια Καρρά και Όλγα Χατζηδάκη.

Ο Jonathas de Andrade γεννήθηκε στη Βραζιλία το 1982 και ζει στο Ρεσίφε. Η καλλιτεχνική του πρακτική αναπτύσσεται με εγκαταστάσεις, video καθώς και με αρχειακό υλικό. Το ενδιαφέρον του εστιάζει στις μικρές τοπικές κοινότητες, στο ζήτημα της εργασίας, στην κοινωνική ιστορία και στην αρχιτεκτονική. Η πραγματικότητα και η μυθοπλασία συγχέονται και πολύ συχνά η διαδικασία παραγωγής αποκτά δεσπόζουσα θέση στην δουλεία του.

Ο Jonathas de Andrade κέρδισε το βραβείο Future Generation Prize το 2012. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στην Kunsthalle Lissabon, στο Μuseo Marino Marini, στη 12η Μπιενάλε της Λυών, στη 2η τριενάλε του Νew Museum, στη 12η Μπιενάλε της Κωνσταντινούπολης, στην 29η Μπιενάλε του Σαό Πάολο. Εχεί πάρει μέρος σε προγράμματα φιλοξενίας καλλιτεχνών στο Darat Al Funun (Aμάν), στο Gasworks (Λονδίνο), στο Townhouse (Κάιρο).

*H locus athens είναι ένας καλλιτεχνικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Αθήνα που οργανώνει εκθέσεις, φιλοξενίες καλλιτεχνών, συζητήσεις, παρουσιάσεις και εκδόσεις στον δημόσιο χώρο και σχετικά με αυτόν. Η locus athens αποτελέιται απο τις Μαρία-Θάλεια Καρρά και την Όλγα Χατζηδάκη.

*Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. 

http://www.locusathens.com/

http://cargocollective.com/jonathasdeandrade