donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Kiss Me Like You 'll Never Kiss Me Again

Μάρω Μιχαλακάκου

Σάββατο 18 Απριλίου, 21:00 @State of Concept, Τούσα Μπότσαρη 19, Συγγρού Φιξ


<- αρχείο

Αγαπητοί μας φίλοι,

η μη κερδοσκοπική γκαλερί State Of Concept και το artist run space 3 137 σας καλούν με μεγάλη χαρά σε ένα δείπνο υποστήρηξης της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της State of Concept, το Σάββατο 18 Απριλίου στις 21:00.

Kiss Me Like You 'll Never Kiss Me Again είναι ο τίτλος του έργου της Μάρως Μιχαλακάκου και είναι ένα δείπνο τελετουργία για την σαρκική επιθυμία και τον αποχωρισμό του θανάτου.

Πέρα από την Μάρω Μιχαλακάκου που στήριξε από την αρχή την όλη πρωτοβουλία, απαντώντας στην πρόσκληση μας να δημιουργήσει ένα έργο – δείπνο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή τους την Ελένη Μαρτίνου, τον Σταμάτη Σχιζάκη, την Barbara Polla, τον Δημήτρη Αντωνίου, τον Ταρζάν Cooks, την Ειρήνη Καρουζάκη, την ΑλεξάνδραΜουρτζίνη, τον Φάνη Καφαντάρη, τον Μιχάλη Παπατσίμπα, τους Νικόλα Λεβεντάκη και Μανόλη Φοινικιανάκη, τον Παντελή Παπαδόπουλο και το Studio 17, την εταιρεία Intercatering, την Catherine Jarrier, τη Χαρά Καίσαρη, την Όλυ Σισμάνη, τον Νίκο Στεργιώτη, την Μαρία Καλλιμάνη, τον Κωνσταντίνο Χατζηαλέξη όπως και το εστιατόριο Ιώδιο, την Οινοποιία Κιντώνης, το γραφείο μνημοσύνων Πάπιος, τον Στέλιο Παρλιάρο - Sweet Alchemy, την εταιρεία Καλλιμάνης, το bar Ο Μπαμπάς, την Γεωργία Χατζοπούλου και το εστιατόριο Χατζής.

Το δείπνο κοστίζει 20 ευρώ.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε στη προσπάθεια μας, χωρίς να παρεβρεθείτε στο δείπνο, μπορείτε να συμβάλετε με το ποσό των 10 ευρώ.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και υποστήριξη στο πρόγραμμα μας και ελπίζουμε να συναντηθούμε από κοντά.

Επιδιώκουμε αυτό το βράδυ να ενδυναμώσει την κοινότητα που παρακουληθεί και ασχολείται με την τέχνη και να αποτελέσει ενα ακόμα πείραμα για τις δυνατότητες χρηματοδότησης των ιδιωτικών πρωτοβουλίων.