donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Μια Κυψέλη στα Εξάρχεια

Παρουσίαση του φανζίν “ΚΥΨΕΛΗ”

 

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 


<- αρχείο

Το 3 137 με χαρά σας προσκαλεί την Παρασκευή 5 Απριλίου για να εγκαινιάσουμε και να γνωριστούμε με το πρώτο τεύχος του φανζίν “ΚΥΨΕΛΗ”.

Η ΚΥΨΕΛΗ είναι μια ανεξάρτητη έκδοση που θα βγαίνει κάθε δύο μήνες από μια ευρύτερη «οικογένεια» δημιουργών που ζουν ή αγαπούν τη γειτονιά της Κυψέλης. Στην παράδοση των φανζίν, η έκδοση θα είναι ασπρόμαυρη και φωτοτυπημένη σε ελαφρό χαρτί ώστε να ελέγχεται το κόστος παραγωγής και να μπορεί να διανέμεται αυτόνομα. Η λέξη «κυψέλη» δεν αναφέρεται μόνο σε μια γειτονιά της Αθήνας, χαρακτηρίζει μια εσωτερική δομή και μια συμπεριφορά, είναι ένα σύνθημα προτροπής, ένα κάλεσμα να επανακτήσουμε το κέντρο της πόλης και να συμμετέχουμε ισότιμα στην πολύμορφη και πολύπλοκη ζωή του.

Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί στις 26 Μαρτίου και μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και δισκάδικα του κέντρου. Θα το βρείτε επίσης το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου στο 3 137. Η βραδιά θα περιλαμβάνει μια πρωτότυπη περφόρμανς και ανάγνωση από συντελεστές της έκδοσης. 

 

Συντελεστές: Βασιλικός Πολτός, Αναστασία Δούκα, Παναγιώτης Λουκάς, Βασίλης Νούλας, Ντόρα Οικονόμου, Ραλλού Παναγιώτου, Γιάννης Τζαβέλας, Αλέξανδρος Τζάνης, Το Κεφάλι που Τραγουδάει, Μάνος Τσιχλής , Αντωνάκης Χριστοδούλου

Φωτογραφία: Μαρίζα Νικολάου