donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

Μια συζήτηση με τον Mark Leckey

O' Magic Power of Bleakness

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 20:00


<- αρχείο

 

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο βρετανός καλλιτέχνης Mark Leckey, θα κάνει μια δημόσια συζήτηση για την πρακτική του, στο πλαίσιο του Group Intensive του προγράμματος The Critical Practices του Onassis AiR που επιμελήθηκε και σχεδίασε ο Raed Yassin.

Ο Mark Leckey (γεν. 1964) είναι Βρετανός σύγχρονος καλλιτέχνης που ασχολείται με την τέχνη του κολάζ, τη μουσική και το βίντεο. Έχει δημιουργήσει αρκετά βίντεο με τη χρήση φυσικών αντικειμένων και οπτικοακουστικών αποσπασμάτων, που ασχολούνται με τις θεματικές της νοσταλγίας και του άγχους και βασίζονται σε στοιχεία της ποπ κουλτούρας. Συγκεκριμένα, είναι γνωστός για το "Fiorucci Made Me Hardcore" (1999) και το "Industrial Light and Magic" (2008), για το οποίο κέρδισε το Βραβείο Turner το 2008. 

Η δουλειά του Mark Leckey έχει παρουσιαστεί σε χώρους τέχνης σε όλο τον κόσμο, αυτή την περίοδο η ατομική του έκθεση παρουσιάζεται στην Tate Britain στο Λονδίνο. Άλλες ατομικές εκθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί στo Kölnischer Kunstverein στην Κολωνία και στο κέντρο Τεχνών Le Consortium στην Ντιζόν. Περφομανς του έχουν παρουσιαστεί στο ΜΟΜΑ, στο Solomon R. Guggenheim Museum και στο Abrons Arts Center στη Νέα Υόρκη καθώς και στο Insitute of Contemporary Arts στο Λονδίνο. Έργα του περιλαμβάνονται στις συλλογές της Tate και του Centre Pompidou.