donations click target
donations click target

Γίνετε Μαικήνας / Μυκήνας, με το ποσό των 15 Ευρώ και λάβετε ένα ετήσιο δώρο, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση
στο λογαριασμό του 3 137.

Όνομα:
3 137
Αριθμός λογαριασμού:
5080 082881 451
Τράπεζα:
PIRAEUS BANK SA
IBAN:
GR84 0172 0800 0050 8008 2881 451
SWIFT:
PIRBGRA

Στη συνέχεια παρακαλούμε στείλτε μας email στο info@3137.gr με το ονοματεπώνυμό σας και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε.

στη Χρυσολωρά 22/ Travel Group/Andreas Sell

Χρυσολωρά 22, Νεάπολη Εξαρχείων, 2ος όροφος, κουδούνι“travel group”

εγκαίνια: Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 18.00- 21.00

Πέμπτη και Παρασκευή 17.00- 20.00


<- αρχείο

Τι να κάνεις αν δεν ταιριάζεις στον mainstream τρόπο ζωής; Οι πιθανότητες για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση είναι άπειρες. Με την εγκατάσταση “travel group”, ο Andreas Sell παρουσιάζει στο διαμέρισμα που κατοικεί αυτήν την περίοδο στην Αθήνα αποσπάσματα της καλλιτεχνικής του παραγωγής από τα τελευταία τρία χρόνια. Σχέδια, ζωγραφική και γλυπτά αντανακλούν και αναδεικνύουν την πορεία του μέχρι τώρα, καθώς και ιδέες για μελλοντικά project.

Το καλλιτεχνικό έργο του Αndrea Sell ξεκινάει από την προσωπική του διαδρομή και ιστορία και επηρεάζεται από το άμεσο περιβάλλον του. Το καλοκαίρι του 2012, o καλλιτέχνης παρουσίασε μια σειρά από διαδοχικές ανακατασκευές του διαμερίσματός του στο Βερολίνο. Η έκθεση είχε τίτλο “German Evangelical Gay”. Αποσυναρμολόγησε τα υπάρχοντά του και ανασύνθεσε τα αντικείμενα, συνδυάζοντας στοιχεία που δεν είχαν προηγούμενες συγγένειες. Αφαιρώντας την χρηστικότητα από την οικοσκευή και την επίπλωση, τα νέα αντικείμενα που προκύπτουν είναι απαλλαγμένα από συνηθισμένους και διακριτούς σκοπούς.

Τον Φεβρουάριο του 2013 ο καλλιτέχνης παρουσίασε ολόκληρο το σπίτι της μητέρας του σαν έκθεση. Στην συνέχεια το συγκεκριμένο σπίτι εκκενώθηκε τελείως από τον ίδιο. Τα αντικείμενα έπρεπε να ελεγχθούν, να ξεχωριστούν, να αναδιανεμηθούν, να πεταχτούν. Ένα περιβάλλον το οποίο είχε αναπτυχθεί με το πέρασμα των δεκαετιών επαναξιολογήθηκε. Μία προσωπική ιστορία ξεκαθαρίστηκε και άνοιξε για το κοινό με τον τίτλο “Panic Attack Antidepressant Household Clearance”.

Μετά την εκκαθάριση των δύο αυτών κατοικιών ο Andreas Sell σκοπεύει να χτίσει ένα νέο σπίτι στη Λέσβο, βασισμένο στις αρχές που κατανόησε γύρω από ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Τα project του συνδέονται και είναι εν εξελίξει. Όλη η εγκατάσταση θα μεταφερθεί στη Λέσβο στις 15 Δεκεμβρίου και θα συναρμολογηθεί μετά την άφιξη στο λιμάνι.

Ο Andreas Sell θέλει να ευχαριστήσει το 3 137 για την υποστήριξη και την συμβολή του στο project.